Καλώς ήρθατε

Το "Onira" είναι ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικο ξενοδοχείο, μόλις 100 μέτρα μακριά από την αμμώδη παραλία Λιβάδια, όπου πολλά beach bars προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Το ξενοδοχείο διαθέτει 9 studios, προσφέροντας ποιοτική διαμονή και φιλοξενία. Αν ψάχνετε για ένα σπίτι ενώ είστε διακοπές, το ξενοδοχείο "Onira" είναι βέβαιο ότι ειναι το καλύτερο για για τη διαμονή σας! Η πισίνα με το pool-bar στη μέση ενός μεγάλου καταπράσινου κήπου, γεμάτου λουλούδια, είναι ο τέλειος χώρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό σας.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο “Onira” είναι ένα μέρος όπου οι πελάτες επιστρέφουν, κάθε χρόνο. Όπως λένε, για να έρθουν στο δεύτερο σπίτι τους. Το ξενοδοχείο προσφέρει στούντιο (30μ2) κατάλληλα για 1 έως 4 άτομα. Καθώς και ένα οικογενειακό δωμάτιο (60m2) το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Όλα τα στούντιο έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Υπηρεσίες

Η φιλοξενία έχει μεγάλη σημασία για εμάς στο ξενοδοχείο ONIRA. Σας υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε μια άνετη διαμονή σε μια σπιτική ατμόσφαιρα με παροχές για όλες τις προτιμήσεις.

Τοποθεσία

Το Ξενοδοχείο Onira βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Πάρου, την Παροικιά. Μόνο 900 μέτρα μακριά από το λιμάνι, όπου όλα τα πλοία φτάνουν από τα γύρω νησιά και την Αθήνα. Η Πάρος είναι ευλογημένη έχοντας όμορφες παραλίες και αρκετά από αυτές είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες από το ξενοδοχείο. Η πλησιέστερη παραλία, που απέχει μόνο 100 μέτρα, είναι η οργανωμένη παραλία Λιβάδια. Άλλες κοντινές παραλίες είναι ο Κρίος και το Μαρτσέλο.