Σχετικά με Εμάς

Ο δρόμος προς το Όνειρό μας

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και κάντε κράτηση για τη διαμονή σας:

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Ενήλικες:

Παιδιά:

 

 

Αναζήτηση...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Home » Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Για εμάς, η Πάρος είναι κάτι περισσότερο από το μέρος στο οποίο ζούμε. Είναι ένας προορισμός μιας ιστορίας γεμάτης με όνειρα. Έχοντας συνδυάσει την αγάπη μας για τα ταξίδια και την αγάπη μεταξύ μας, ήμασταν τυχεροί που επισκεφτήκαμε εξωτικά μέρη και μοιραστήκαμε υπέροχες εμπειρίες. Η περιέργεια και η εκτίμηση για τη πολιτιστική πολυμορφία μας οδήγησαν στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου. Αυτό μας έκανε να αγαπάμε ακόμη περισσότερο το όμορφο νησί μας, μαζί με όλα όσα έχει να προσφέρει.

Το αποτέλεσμα αυτής της έμπνευσης και ικανοποίησης ήταν το Onira Boutique Hotel. Το «Όνειρα», ενσαρκώνει τις εμπειρίες και τη σκληρή δουλειά μας. Μαζί και αφοσιωμένοι, κάναμε το όνειρο πραγματικότητα, ένα συγκρότημα από στούντιο που φέρνει την προσωπική μας πινελιά και την ελληνική φιλοξενία.

Σας καλωσορίζουμε θερμά στο όνειρό μας!

Πάρος: ένας δημοφιλης προορισμός

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στο Αιγαίο Πέλαγος, η γοητεία και η ομορφιά της Πάρου παραμένουν αμετάβλητες στο πέρασμα του χρόνου, συνδυάζοντας αυθεντικές εμπειρίες, φυσική ομορφιά, παράδοση και ιστορία.

Αναμφίβολα η Πάρος μπορεί να ικανοποιήσει κάθε είδους επισκέπτη. από άτομα που αναζητούν χαλαρές διακοπές κάτω από τη ζεστασιά του ελληνικού ήλιου έως εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν να επισκεφθούν τα γραφικά χωριά, την ύπαιθρο και τις πολυάριθμες παραλίες. Όμως η Πάρος είναι ιδανική ειδικά για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ισορροπημένη εμπειρία και ξέρουν πώς να εκτιμήσουν τις παραλλαγές και τα αξιοθέατα της. Από τη διάσημη Χρυσή Ακτή μέχρι το ήσυχο Μώλο και από τη ζωντανή Νάουσα έως τη μαγευτική Παροικιά, την πρωτεύουσα του νησιού.

Φιλοξενία

Στο ξενοδοχείο μας, είμαστε υπερήφανοι που δείχνουμε τι σημαίνει μεσογειακή φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενοι όταν οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να χαρούν το χρόνο τους εδώ και να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Στηρίζουμε την τοπική κοινότητα

Στο ξενοδοχείο Onira επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε, όπου είναι εφικτό, με τοπικούς προμηθευτές και επαγγελματίες για να υποστηρίξουμε την τοπική οικονομία, αλλά και να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για όλους τους επισκέπτες μας.

Ένας μοναδικός προορισμός

Μια μεγάλη αρχαία ιστορία, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, οι εναλλαγές τοπίου και αμπελώνων, ανεμόμυλοι που θυμίζουν την παράδοση, μαγευτικές παραλίες καθώς και πλούσια γαστρονομία βασισμένη σε φρέσκα ποιοτικά υλικά.

Ξεκούραση & αναψυχή

Μια τέλεια εμπειρία διακοπών δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει πολυτέλεια πέντε αστέρων. Χρειάζεται μια ισορροπημένη, προσεκτική και απλή προσέγγιση: άνετη διαμονή, φιλική εξυπηρέτηση και κοινό ενδιαφέρον για τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

Διαμονή στην Πάρο;

Μην ψάχνεις άλλο...
Το ξενοδοχείο Όνειρα μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για τις διακοπές σου στην Πάρο!
Onira Hotel